Duraklı Şehit Ergün Ünlü İlkOkulu
DURAKLI KÖYÜ DURAKLI KÜME EVLERİ DURAKLI ŞEHIT ERGÜN ÜNLÜ ILKOKULU BLOK NO 199 AKYAKA / KARS

VİZYON

MİLLİ EĞİTİMİN TEMEL KANUNUNUN BELİRTTİĞİ GENEL AMAÇLAR ÇERÇEVESİNDE ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARI’NA BAĞLI, ULUSUNUN İNSANİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİNİ BENİMSEYEN,KORUYAN VE GELİŞTİREN, YAŞAMI SEVEN,DOĞAYI VE DOĞADA YAŞAYAN CANLILARI SEVEN, ÇAĞDAŞ,KATILIMCI,YARATICI, İNSAN HAKLARINA VE TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NE KARŞI GÖREV VE SORUMLULUKLARINI BİLEN BUNLARI DAVRANIŞ HALİNE GETİRMİŞ, KENDİNİ YENİLEYEN,GÜVENLİ VE MUTLU BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.

MİSYON

Atatürkçü düşünceyi benimseyen, vatansever, ulusal ve manevi değerlere bağlı, geleceğe umutla bakan, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış, teknolojik yeniliklere açık ve bunları kullanabilen, sürekli öğrenmeye ve kendini geliştirmeye istekli, kendisi ve çevresi ile barışık, sosyal becerileri güçlü, özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştirmektir.

Normal

08.30-11.50 13.10-14.40

KALORİFER

Servis Bilgisi

KARS Merkez ve AKYAKA Merkez´den köye ulaşım amacıyla öğretmen servisi bulunmaktadır.

İle 50 Km İlçeye 15km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyümüz asvalt yola sahip. Okulumuz ana yola 1.5 km kadar uzaklıktadır. Tren yolu hemen okulumuzun yanından geçmektedir. Tren durağı da okulumuzun karşısı aynı zamanda köyümüzün çıkışındadır.

Sportif Etkinlikler

Kurumumuzda aktif olarak masa tenisi ve voleybol üzerine çalışmalar yapılmaktadır.